7 Mart 2012 Çarşamba

Dergi Ekibinden



Sevgili Öğrenciler,

Yayın ve iletişim Kulübü olarak okulumuzda uzun zamandır eksik olan bize ait bir derginin oluşması için ilk adımı attık. Dergimizi hazırlarken ilk amacımız derginin 'dolu dolu' bir dergi olması idi. Okurken gerçekten eğleneceğiniz ve ufkunuzun açılacağı ve bize göre 'dolu dolu' derken kastettiğimiz şeyin gerçekten içini dolduran bir dergi hazırlamaya çalıştık.
Dergimizi okurken hem kendinizden bir çok şey bulabileceğinizi hem de dünya ile ilgili değişik bilgiler edinmenizi bunları yaparken de eğlenmenizi umuyoruz.
İlginç şehirler sayfamızda varlığını duymadığınız şehirlere yolculuk yaparken,kitap önerileri sayfamızda sizleri harika kitaplarla tanıştırıyoruz. Garip ama gerçek sayfamızda gezinirken ilginç bilgilere ulaşırken,öğretici sayfalarımızda kafanıza takılan bir çok sorunun cevabına ulaşmanızı umuyoruz. Sizleri ünlü bilimadamlarının hayatına davet ediyoruz,katılabileceğiniz yarışmaları tanıtıp,arkadaşlarınızın yazdığı eserlerle buluşturuyoruz.
Dergimizin bu ilk sayısını hazırlarken elbetteki acemilik de çektik. Bundan sonraki sayılarmızda sizlerin eserlerinize daha çok yer vermeyi hedefliyoruz. Lütfen dergimizde yer almasını istediğiniz kendinize ait her türlü eser (yazı,resim,şiir) veya değinmemizi arzuladığınız konularda bizimle iletişime geçmekte çekinmeyin.Bunların hepsinin dikkate alınacağına da emin olun.

Şimdi sayfaları çevirmeye başlayın :)

Yayın ve İletişim Kulübü Rehber Öğretmeni

Pınar Uzunoğlu

Dergide emeği geçenler :Pınar Uzunoğlu (İngilizce Öğretmeni)
                                     Fatma Uzgel (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni)
                                    Aynur Yavuz (Matematik Öğretmeni)                                
                                    Yayın ve İletişim Kulübü öğrencileri


1 yorum:

Alper ATAK
4 Nisan 2012 10:33

fikrimce nedemek?

Yorum Gönder